MENU
Uw gekozen filters:
Landen X
Druivenras X
Regio X
Soort X
Wijnhuis X
Foodpairing X
Smaakprofile X

Referentie 1: Huwelijksfeest Joke en Simon Riquiére - Lemenu in Hunter's Studfarm.

Op 30 augustus 2014 trouwden Joke Lemenu en Simon Riquière. Een ideale gelegenheid om onze Algarvewijnen aan het grote publiek voor te stellen. De kritieken waren lovend. Op 14 november 2014 organiseert Aduela Wines dan ook een proeverij in de mooie ontvangstruimten van Hunter's Studfarm. 

 

Wijnflessen trouwfeest

 

 

Referentie 2 : Eerste Aduela-wijndegustatieavond in Hunters' Studfarm te Reningelst op 14/11/2014

Op vrijdag 14/11/2014 ging onze eerste degustatieavond door en dit in de ontvangstruimte van Hunters' Studfarm te Reningelst.  Een subliem kader voor een dergelijk evenement.  Het werd een reuzesucces. Ongeveer 70 aanwezigen stonden verstomd van de kwaliteit van de voorgestelde Algarvewijntjes.  Meteen de start van een jaarlijks terugkerend evenement.  Wij houden iedereen op de hoogte van de volgende degustatieavonden op Hunters' Studfarm. 

 

Referentie 3 : Tweede Aduela-wijndegustatieavond in Hunters' Studfarm te Reningelst op 06/11/2015

Onze jaarlijkse degustatieavond werd een grandioos succes. Meer dan 85 deelnemers proefden er van een 10-tal mooie wijntjes ! En zoals bekend, het sublieme kader van Hunters' Studfarm zorgde voor een extra pigment ! Voor volgend jaar hebben we grotere plannen. We pakken uit met een degustatieweekend : de degustatie zal, indien mogelijk, doorgaan gedurende 2 opeenvolgende avonden, en dit omwille van de steeds groter wordende interesse en het groeiend aantal deelnemers. Op die manier zal iedereen aan zijn trekken komen ! 

 

Referentie 4 : Derde Aduela-wijndegustatieavond in Hunters' Studfarm te Reningelst op 28 en 29/10/2016

De degustatieavond van dit jaar was in alles een reuzesucces.  Niet alleen werd dit jaar voor het eerst voor een tweedaagse gekozen (vrijdag 28 en zaterdag 29/10/2016), maar daarnaast werden, eveneens in primeur, 2 gasten-leveranciers uitgenodigd !  Eerst en vooral konden wij Erhard Braun, commercieel directeur van Quinta dos Vales uit Estombar (Algarve), verwelkomen. Daarenboven hadden we ook de eer Anthony Doody, de commerciële man van Herdade da Maroteira uit Redondo (Alentejo), in ons midden te mogen ontmoeten ! Het grote nieuws is dan ook dat ADUELA-wines de alleenverkoop van de wijnen van Herdade da Maroteira voor Belgiê heeft binnengehaald.  Liefst 101 deelnemers proefden een 10-tal lekkere wijnen en werden daarna uitgenodigd voor een gezellige babbel en een frisse pint.

 

Referentie 5 : Vierde Aduela-wijndegustatieavond in Hunters' Studfarm te Reningelst op 20 en 21/10/2017

Deze vierde editie was opnieuw een succesnummer met verdeeld over de 2 dagen 92 deelnemers.  Opnieuw konden we rekenen op de aanwezigheid van de heer Erhard Braun van Quinta dos Vales.  Volgend jaar wordt dus onze eerste jubeleumeditie.  Er werd over en weer gebabbeld en uiteindelijk besloten om het volgend jaar dan ook eens op een andere manier te proberen.  We zouden kiezen voor een meer informele degustatie met een 5-tal standjes waar meerdere wijnen zouden kunnen gedegusteerd worden.  Ook konden we meedelen dat we tegen volgend jaar onze eerste Spumante zouden binnenhalen.  We kijken nu al uit naar onze editie 2018 !!!!

 

Referentie 6 : Vijfde Aduela-wijndegustatieavond in Hunters' Studfarm te Reningelst op 19 en 20/10/2018.  Eerste jubeleumeditie !!!!!

De vijfde editie van onze degustatieavonden was opnieuw een schot in de roos.  De mannen van Quinta dos Vales en Herdade da Maroteira samen met onze equipe (Fries, Ward en ikzelf) bemanden een 5-tal standjes waar de deelnemers naar hartelust konden degusteren. Onze vrouwelijke equipe (Stefanie, Do, Kita en mijn echtgenote Marleen) heetten iedereen welkom en voorzagen de gasten van verfrissend water en een versterkend broodje.  Deze formule werd door iedereen als positief ervaren en de volgende edities zullen dan ook op dezelfde manier worden aangepakt.  Op naar editie 2019 !