MENU
Uw gekozen filters:
Landen X
Druivenras X
Regio X
Soort X
Wijnhuis X
Foodpairing X
Smaakprofile X

Beste bezoeker, 

Van bij de start van onze activiteiten spitsten wij onze aandacht vooral op wijnen uit de Algarve.  Geleidelijk aan kwamen ook andere wijnen uit Portugal in ons vizier : wijnen uit de Alentejo, de Tego, de Douro en de Minho.  Mede daardoor zijn we geleidelijk aan wat selectiever tewerk gegaan in de Algarve.  Op die manier streven we uiteindelijk naar de hoogst mogelijke kwaliteit in onze producten. 

In de Algarve springen vooral Quinta do Francès en Quinda da Vinha (Cabrita) in het oog en hopen we eerstdaags nog enkele wijnen van João Clara op de kop te kunnen tikken. 

In de Alentejo kunnen we pronken met de wijnen van onze bevoorrechte partner, Herdada da Maroteira.  Ga maar eens gaan kijken naar de vermeldingen van deze superwijnen bij Parker !

In de Tejo vind je de zeer toegankelijke wijnen van Quinta da Badula en ontdekten we de prachtige wijnen van Quinta da Lapa. 

De Douro kon ook de dans niet ontspringen : naast H.O. worden eerstdaags nog een paar mooie Douro-wijnen aan het gamma toegevoegd. 

PAKKETTEN 

Op vraag kunnen wij steeds pakketten op maat leveren.  

Aan u om ons met uw wensen te confronteren !

Het ADUELA-team !