MENU
Uw gekozen filters:
Landen X
Druivenras X
Regio X
Soort X
Wijnhuis X
Foodpairing X
Smaakprofile X

www.casabelamoura.com 

Casa Bela Moura is een kleinschalig hotel, met 15 kamers, in het hart van de Algarve, waar u volop kan genieten van de rust in een charmant kader. Op wandelafstand van de romantische strandjes van Senhora da Rocha of het kilometerslange strand van Armação de Pêra, waar de vissers nog elke dag uitvaren. Ideaal gelegen in het centrum van de Algarve, tussen Porches en Armação de Pêra. Een ideaal verblijfsadres of goede uitvalsbasis om de Algarve te verkennen. De Belgische eigenaars staan garant voor een onvergetelijke vakantie door hun zeer persoonlijke service en authentieke gastvrijheid.

 

 

www.obarradas.com

In restaurant O Barradas, gevestigd in een oude boerenhoeve, zwaaien Luís Pequeno en zijn vrouw Andrea de skepter. De prachtige tuin en tuinkamer zijn de perfecte setting voor warme zomeravonden. In het restaurant zorgt de open haard voor een gezellige sfeer tijdens het winterseizoen. In de keuken worden de traditionele Portugese gerechten bereid met uitsluitend de beste locale ingrediënten. De specialiteiten zijn gegrilde vis van de houtskoolgrill en het excellente kalfsvlees van het kwalitatief hoogstaande ras "Mirandese". De desserts zijn allen huisgemaakt en indien gewenst glutenvrij. En dit jaar heeft Luís zijn droom waargemaakt en schenkt u zijn eigen gebottelde wijn.

 

 

Bon Bon Restaurante

Aan de rand van het 36 holes tellend golfterrein van Pestana, Carvoeiro in Sesmarias vindt U het lekkere "Bon Bon Restaurante" van Nuno Diogo.  Dit veelbelovend restaurant met zijn verrassende keuken biedt u overigens een panoramisch zicht over de heuvels van Monchique. U kunt er genieten van een kwalitatief hoogstaande maaltijd, een excellente service en een leuke atmosfeer. Nuno Diogo schenkt er ook de betere Algarvewijnen en is een fervent voortrekker van de Algarve en zijn wijncultuur. Het restaurant heeft geen website maar u kunt genoeg informatie terugvinden over dit lekkere restaurant op het internet of via facebook. 

 

 

www.oleaodeporches.pt  

In het kleine centrum van Porches bevindt zich het klasse restaurant "O leão de Porches" van de sympathieke Bianca. Bianca is de vriendin van Nuno Diogo van Bon Bon Restaurante en haar keuken is er een om U tegen te zeggen : culinair hoogstaand, eerder Belgisch en vooral, U kunt er de lekkere Algarvewijnen combineren met een lekker gerecht. Het is niet de goedkope keuken, zoals in de vele restaurantjes langs de kust, maar wat de verhouding prijs/kwaliteit betreft is dit restaurant een aanrader ! En de supervriendelijke ontvangst van de bevallige Bianca geeft dit restaurant nog een extra cachet ! Aduela Wines is er gekend !!!