MENU
Uw gekozen filters:
Landen X
Druivenras X
Regio X
Soort X
Wijnhuis X
Foodpairing X
Smaakprofile X

Als gepensionneerd zelfstandig bank- en verzekeringsagent zat handel drijven in mijn genen. Geloof in de mensen in kwestie, oog voor hogere kwaliteit, zin voor vernieuwing, grenzeloze inzet : allemaal basisprincipes voor een commercieel succes. Dit leidt ook in eerste instantie naar een beter product, op termijn naar een TOPPRODUCT.  Dit zijn onze troeven. Het topproduct commercialiseren is een ander paar mouwen. Dit wordt onze missie.

Wat mag u dan ook van ons verwachten? We bieden u vooral een compleet gamma van rode en witte wijnen en rosé wijnen uit Portugal aan en dit na grondige selectie, intensieve voorstudie, uitgebreide tasting en intense speurtochten ter plaatse.

Bij de start lag de focus vooral op de Algarve (zie ons verhaal), maar sinds een paar jaar gaat onze aandacht nu ook uit naar de andere wijnstreken in Portugal.  In alfabetische volgorde bieden we ook wijnen aan uit de Alentejo, de Douro, de Minho en de Tejo.  Binnenkort wordt het gamma uit de Alentejo en de Douro nog uitgebreid, en mag je ook een selectie uit de Dão verwachten.  Vooral van deze laatste wijnstreek wordt veel verwacht. 

Tenslotte verkreeg Aduela Wines een aantal jaren geleden de exclusieve kans om in België de topwijnen van Maroteira Vinhos Lda te commercialiseren.  Deze kans werd met beide handen aangegrepen en is ondertussen de hoofdactiviteit van Aduela Wines geworden. 

Marc LEMENU